SurvivingInfidelity.com Forum Archives

Return to Forum List

Mod please?

You are not logged in. Login here or register.

caregiver9000 posted 7/17/2013 16:10 PM

I am having trouble accessing the SI site with Firefox all day. Chrome and my phone will pull the site right up.

Is it me??

wifehad5 posted 7/17/2013 16:18 PM

Let me log in on Firefox and see what I see.

Anyone else having problems?

eta: Just logged in on Firefox with no issues. What's happening when you try?

[This message edited by SI Staff at 4:22 PM, July 17th (Wednesday)]

nowiknow23 posted 7/17/2013 16:21 PM

I have been on SI on Firefox (ver 22.0 on a Windows 7 PC) all day without issue.

caregiver9000 posted 7/17/2013 16:25 PM

I am on now...

Earlier, I kept getting Firefox cannot access the server.

I read but don't log in on my phone.... no problem.

All other sites on the browser were pulling up fine.

I certainly appreciate the feedback!! Never a good moment when your login doesn't work...

Deeply Scared posted 7/17/2013 16:37 PM

There was a DDOS attack today which resulted in a massive amount of sites being effected globally. It appears to be under control now

caregiver9000 posted 7/17/2013 18:13 PM

aaaaand..... that moment when you are relieved - "It's not me!" but have to google DDOS....

Thanks for "clearing that up" DS!

caregiver9000 posted 7/17/2013 18:18 PM

and the article I read leads with

"We've all heard of DDoS attacks...."

all minus one, that is me.

nowiknow23 posted 7/17/2013 18:21 PM

Deeply Scared posted 7/17/2013 18:44 PM

InTheRabbitHole posted 7/18/2013 16:14 PM

Any idea about why a DDOS attack? I can't imagine someone targeting this site. Or maybe I can. Glad it's over anyway

Return to Forum List

© 2002-2018 SurvivingInfidelity.com ®. All Rights Reserved.     Privacy Policy