SurvivingInfidelity.com Forum Archives

Return to Forum List

From Above Game4

You are not logged in. Login here or register.

Pages: 1 · 2

MovingUpward posted 10/21/2013 08:26 AM

Game 3 stepped it up but many still did well.

Let's see who can identify the following Major League Baseball Stadiums as seen from above.

To make this fun for all, please don't post the answers here but PM me with your answers and I will post a scorecard.

2 pts for every correct answer before I post clues

1 pt for every correct answer after I post clues (clues to be posted after 1am Thursday morning EDT)

Scorecard
20 jrc1963
20 Waiting4Daylite

[This message edited by MovingUpward at 6:14 PM, October 21st (Monday)]

MovingUpward posted 10/21/2013 08:28 AM

1. Clue: A retractable roof is needed in this city that is known for its rain.
ANSWER: Safeco Field, Seattle, Washington

2. Clue: The false address of the Blues Brothers
ANSWER: Wrigley Field, Chicago, Illinois

[This message edited by MovingUpward at 7:19 AM, October 28th (Monday)]

MovingUpward posted 10/21/2013 08:29 AM

3. Clue: This field played on a bigger stage before it was a MLB stadium -- Stadium for the 1996 Olympic Summer Games
ANSWER: Turner Field, Atlanta, Georgia

4. Clue: The Fleetwood Mac song "Tusk" was recorded and filmed at the empty stadium in 1979.
ANSWER: (Chavez Ravine) Dodger Stadium, Los Angeles, California

[This message edited by MovingUpward at 7:21 AM, October 28th (Monday)]

MovingUpward posted 10/21/2013 08:30 AM

5. Clue: First of the Retro ballparks
ANSWER: Oriole Park at Camden Yard, Baltimore, Maryland

6. Clue: Holds a unique record for ballparks that was only temporarily beaten in 2001 and 2002 -- Tallest fence, the Green Monster, was only eclipsed by the Black Monster when Riverfront Stadium Cincinnati was partially torn down while building its new stadium.

ANSWER: Fenway Park, Boston, Massachusetts

[This message edited by MovingUpward at 7:25 AM, October 28th (Monday)]

MovingUpward posted 10/21/2013 08:31 AM

7. Clue: Located on the North Shore overlooking downtown
ANSWER: PNC Park, Pittsburgh, Pennsylvania

8. Clue: Shares a link with Smokey and the Bandit
ANSWER: Coors Field, Denver, Colorado

[This message edited by MovingUpward at 7:24 AM, October 28th (Monday)]

MovingUpward posted 10/21/2013 08:33 AM

9. Clue: Replacement for the "Cathedral of Baseball"
ANSWER: New Yankee Stadium, Bronx, New York

10. Clue: Site of the first MLB game delayed by a swarm of bees
ANSWER: Petco Stadium, San Diego, California

[This message edited by MovingUpward at 7:26 AM, October 28th (Monday)]

TrulyReconciled posted 10/21/2013 09:44 AM

My answer is "Baseball"

little turtle posted 10/21/2013 10:58 AM

Are we allowed to search to find the answers?

MovingUpward posted 10/21/2013 11:13 AM

If you want Little Turtle

woundedby2 posted 10/21/2013 13:43 PM

Yah, but Moo, they all look the same!

MovingUpward posted 10/21/2013 13:50 PM

They might. You'll have to use the surroundings and there is only a limited number of possibilities (30 teams total). I think you can figure it out. Or you can wait for the clues.

jrc1963 posted 10/21/2013 15:43 PM

I got them all... Only looked up a few to verify

TrustedHer posted 10/21/2013 18:28 PM

Moo, Moo, Moo.

You included the team that's going to lose the World Series, but not the one that's going to win.

Shame.

jrc1963 posted 10/21/2013 18:35 PM

TH - what does it matter... the best team isn't even IN the world series.

MovingUpward posted 10/21/2013 18:36 PM

I'll give you the criteria for why things were choosen on Friday.

jrc1963 posted 10/22/2013 16:05 PM

*Bump*

Waiting4Daylite posted 10/22/2013 16:21 PM

Hey jrc1963 - like seeing your name with a perfect score?

Me too.

jrc1963 posted 10/22/2013 18:24 PM

Hey jrc1963 - like seeing your name with a perfect score?

Hell Yeah!!!!

[This message edited by jrc1963 at 6:24 PM, October 22nd (Tuesday)]

Waiting4Daylite posted 10/22/2013 18:35 PM

Girl power! Girl power!

MovingUpward posted 10/24/2013 08:12 AM

Clues are up!

Pages: 1 · 2

Return to Forum List

© 2002-2018 SurvivingInfidelity.com ®. All Rights Reserved.     Privacy Policy